Home > Toebehoren voor pasjesprinters > Pasjes Printservice

Pasjes laten bedrukken

Pasjes:

Wij kunnen voor u pasjes verzorgen van hoge kwaliteit. Perfect bedrukt met uw logo of gegevens. Enkelzijdig of dubbelzijdig. Na aanvraag berekenen wij voor u de prijs van de pasjes. Uiteraard telt hier het aantal sterk mee. Hoe meer pasjes u laat bedrukken hoe goedkoper het per pasje wordt.

Condities:

Kaart afmetingen 86x54mm 0,76 mm dik. De lay-out dient aangeleverd te worden in een hoge resolutie grafisch bestand, bv JPG 400dpi, er moet een overloop van 2 mm aan iedere zijde zijn (lay-out grootte 90x58mm minimaal).

Voor andere mogelijkheden zoals personaliseren, foto bedrukken, magneet stripe kaartjes o.i.d. neem dan contact op met onze helpdesk.

Na goedkeuring zenden wij u een proforma factuur. Als het geld is bijgeschreven op onze bank- of girorekening gaan wij voor u produceren. Dit product is alleen onder vooruit betaling te bestellen !

Hoe werkt het ?

U dient de layout digitaal aan te leveren, wij ontwerpen niet.
Alleen op vooruitbetaling leverbaar. Als het geld is bijgeschreven op onze bank- of girorekening gaan wij voor u produceren.
De pasjes zijn na ongeveer 14 dagen klaar.
Voor personalisering en/of magneetstripe gegevens dient een database of excel bestand met de gegevens aangeleverd te worden.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte kunt u ons telefonisch bereiken of per email. Klik hier voor onze contactgegevenscarding

Telefonisch bestellen ? Bel: 0492-326201

De "Point Of Sale" online winkel met service en meer dan 20 jaar ervaring © i-POS.nl B.V.