Levering op rekening? Vraag naar de mogelijkheden
Boven € 250,00 gratis verzenden. Telefonisch bestellen ?. Bel: 0492-326201
Home

Kadobonnen

Kadobonnen zijn niet meer weg te denken in onze winkels, cafe's, restaurants etc. Grote bedrijven geven kadobonnen uit die door de klant vrij te besteden zijn, ineens of in delen. Een geweldig systeem ! Maar is dit ook mogelijk voor de kleine zelfstandige ondernemer ? Vaak worden er handmatig kadobonnen uitgeschreven op een zelf gemaakt papiertje. De kleine zelfstandige ondernemer wil ook professionele kadobonnen kunnen uitgeven !!

Dat is vanaf nu mogelijk ! i-POS.nl BV heeft een systeem ontwikkeld zodat het voor de kleine zelfstandige ondernemer ook mogelijk is om professionele kadobonnen aan hun klanten te verkopen. i-POS.nl BV heeft hiervoor een programma ontwikkeld zodat de administratie van deze kadobonnen gewaarborgd is. U kunt aan uw klanten een kadobon verkopen en deze via ons programma aktiveren. De klant kan deze kadobon ten alle tijden bij u besteden. De besteding kan ineens maar mag ook in delen worden gedaan. Op uw website kan de klant de waarde van de kadobon opvragen. Zelfs wordt het mogelijk dat klanten via de website van u de kadobonnen kunnen kopen ! Wat denkt u hiervan ?<p> Wij proberen middels een aantrekkelijke lage prijs van € 9,50 per maand dit voor uw bedrijf te realiseren. U kunt eventueel de kadobonnen (Creditcards) door i-POS.nl BV laten maken. Het systeem is gebaseerd op barcodes. Deze dienen op de kadobon gedrukt te zijn zodat u deze kunt scannen. Een barcode scanner is wel noodzakelijk voor het gebruik van de kadobonnen. Wij geven reeksen barcodes uit waarvoor wij een vergoeding vragen van € 0.10 per barcode.

Kadobon online demo

Het idee van i-POS.nl BV is om tegen een maandelijkse vergoeding van € 9,50 / mnd de kadobon administratie aan te bieden. Dit kan tegen dit lage tarief zodat de kleine zelfstandige ondernemer niet in dure programma's hoeft te investeren. Verder staat het vrij wat voor soort kadobon u wilt verstrekken. Of deze nu van karton is of een plastic pasje, ons maakt het niet uit ! Uiteraard kan i-POS.nl BV hele mooie kadobon pasjes verzorgen zodat u zeer professioneel te werk gaat.

Het webbased programma is zo ontworpen dat het gekoppeld kan worden met uw kassa systeem zodat bij besteding van de kadobon geen extra handelingen plaats hoeven te vinden.

Wilt u meer weten over dit systeem neem dan contact op met i-POS.nl BV 0492-326201

Branches die nu gebruik maken van kadobonnen zijn:

  • Kadoshop
  • Slijterij
  • Bloemenwinkel
  • Webshop
  • Cafe
  • Restaurant

Telefonisch bestellen ? Bel: 0492-326201

De "Point Of Sale" online winkel met service en meer dan 20 jaar ervaring © i-POS.nl B.V.