Home > > Clean Cash SC-B

Clean Cash SC-B Kasregister

De Belgische wet voorziet dat eenieder die voedsel verkoopt voor verbruik ter plaatse, waarvan de omzet minstens 10% bedraagt van de totale omzet, een gecertificeerd kasregister met controle unit moet gebruiken. Het doel van deze wetgeving is het verdedigen van ondernemers tegen oneerlijke concurrentie. Kasregisters die voldoen aan de eisen van de Belgische fiscus moeten aangesloten worden aan een gecertificeerde controle unit die samengesteld is uit een FDM (Fiscal Data Module) en een VSC (VATSigning Card) om aan alle wettelijke vereisten te voldoen. CleanCash® SC-B van Retail Innovation is volledig in overeenstemming met deze wet.

CleanCash® SC-B kan aangesloten worden zowel aan alleenstaande elektronische kas registers als aan geavanceerde POS kasregisters of server-based systemen met terminals . Elke POS en/of elektronischkasregister heeft zijn eigen controle unit, die aangesloten wordt via RS232. (Voor USB wordt een USB naar RS232 converter gebruikt. Het voordeel van een afzonderlijke controle unit voor elke kassa is bijkomende veiligheid die toestaat verder te werken met de andere kassa's, zelfs bij een probleem van een controle unit of het netwerk.

Meer dan 90.000 CleanCash® units zijn reeds geïnstalleerd in Zweden. Deze units hebben bewezen zeer betrouwbaar te zijn in gebruik. Vooraanstaande constructeurs van kas registers en POS systemen hebben voor CleanCash® gekozen na uitvoerige testen.

Een kasregister verbonden aan een CleanCash® SC-B zal fiscale controle codes afdrukken op het ontvangstbewijs. Deze controle codes geven aan de klant het bewijs dat het ontvangstbewijs correct behandeld werd en geeft aan de zakenmensen een stempel van authenticiteit.

De kassa zendt rekening gegevens naar CleanCash® SCB, die de rekening gegevens naar de VSC smartcard stuurt voor verwerking. De VSC stuurt de gegevens samen met een controle code terug. De volledige gegevens worden intern opgeslagen in de Clean-Cash® SC-B, en de controlecode wordt terug naar de kassa gestuurd om op de rekening af te drukken. De controlecode is een bewijs dat de rekening verwerkt is door de VSC smartcard. Tijdens een inspectie van de Belgische belastingdienst kunnen de intern opgeslagen gegevens van de CleanCash® SCB gekopieerd worden, door het invoegen van een SD geheugenkaart in de CleanCash® SC-B. De CleanCash ® SC-B kan elektronische journaal gegevens, gestuurd uit de kassa, ontvangen en doorsturen naar een geplaatste SD-kaart verstrekt door de eigenaar.

Teneinde de integratie met CleanCash® te vereenvoudigen bezorgt Retail Innovation een CleanCash® ActiveX API. Een ActiveX component met methodes en eigenschappen die de POS software gebruikt voor communicatie met de CleanCash® om het even of de CleanCash® direct met de POS terminal is verbonden of met een server,de interface is identiek. Voor operating systems anders dan Windows of indien meer controle nodig is kan directe communicatie gebruikt worden.

Retail Innovation levert documentatie en een software simulator die integratie met CleanCash® vereenvoudigen. Retail Innovation kan eveneens helpen met het testen van point-of-sale software om te verzekeren dat de juiste informatie naar de CleanCash® verzonden wordt.

OS: Windows XP, Vista, 7 en Server 2003 / 2008

Clean Cash SC-B Kasregister

Dit product is niet meer leverbaar